دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۸۴۸
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۲

به گزارش آوای خزر، به نقل از گاردین اثرات میکروپلاستیک‌ها در بدن بر سلامت هنوز ناشناخته است. اما دانشمندان می‌گویند این ذرات می‌توانند مواد شیمیایی که باعث آسیب درازمدت می‌شوند یا دستگاه ایمنی در حال رشد جنین را مختل می‌کنند، وارد بدن کنند. این ذرات احتمالا بوسیله مادران خورده یا تنفس شده‌اند.

این ذرات در جفت‌های چهار زن سالم که بارداری‌ها و زایمان‌های طبیعی داشتند، یافت شدند. میکروپلاستیک‌ها هم در طرف جنینی و هم در طرف مادری جفت‌ها و در غشایی که درون آن جنین رشد می‌کند، یافت شدند.

چندین ذره میکروپلاستیک یافت شدند.البته فقط حدود ۴ درصد از هر یک از جفت‌ها بررسی شده بودند، بنابراین شمار کلی میکروپلاستیک‌ها بسیار بالاتر است. همه این ذرات بررسی شده پلاستیک‌هایی بودند که به رنگ‌های آبی، قرمز، نارنجی یا صورتی رنگ شده بودند و ممکن است در اصل از بسته‌بندی‌ها، رنگ‌ها یا لوازم‌ آرایش و فراورده‌های مراقبت شخصی منشا گرفته باشند.

میکروپلاستیک‌ها اغلب اندازه‌ای ۱۰ میکرونی (یک صدم میلی‌متری) دارند، بنابراین آنقدر کوچک هستند که در جریان خون جابه‌جا شوند. این ذرات ممکن است به بدن نوزادان وارد شده باشند، هر چند پژوهشگران نتوانستند این موضوع را بررسی کنند.

پژوهشگران ایتالیایی که در بیمارستان سان جیووانی کالیبیتا فاتبنفراتلی در رم که این بررسی را انجام دادند می‌گویند مادران هم از این یافته‌های بهت زده شدند.

آنتونیو راگوسا، رئیس بخش زنان و زایمان این بیمارستان و سرپرست این یررسی گفت: «این وضعیت مانند داشتن یک بچه سایبورگ است: بچه‌ای که فقط از سلول‌های انسانی تشکیل نشده است، بلکه آمیزه‌ای از مواد زیستی و مواد غیرآلی است.»

این پژوهشگران می‌گویند با توجه به نقش اساسی جفت در حمایت از رشد جنین و نقش آن به عنوان میانجی جنین با محیط خارج، وجود ذرات پلاستیکی بالقوه آسیب‌رسان نگرانی عمده‌ای ایجاد می‌کند و باید با انجام بررسی‌های بیشتر معلوم شود آیا این میکروپلاستیک‌ها ممکن است پاسخ‌های ایمنی ایجاد کنند یا باعث مواد آلاینده سمی شوند یا نه.

به گفته این پژوهشگران از جمله اثرات بالقوه این میکروپلاستیک‌ها در رشد جنین است. البته این ذرات در جفت‌های دو مادر دیگر مورد بررسی یافت نشدند که ممکن است نتیجه فیزیولوژی، رژیم غذایی یا سبک زندگی متفاوت باشد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار